Всесвітня боксерська асоціація винесла вердикт про чемпіонський бій Усика з Дюбуа
Скарга Даніеля Дюбуа на результат бою з Олександром Усиком відхилена WBA – українець переміг справедливо.
Всесвітня боксерська асоціація (WBA) завершила вивчення скарги Даніеля Дюбуа, в якій він оскаржував підсумки бою у хевівейті за п'ять чемпіонських поясів з Олександром Усиком. Тоді українець у дев'ятому раунді відправив британця у нокаут.
Про це повідомили у WBA.
Організація винесла вердикт, що перемога Усика залишається чинною. До цього справу розглядала незалежна комісія експертів боксу. Вони дійшли висновку, що доказів помилки судді під час бою немає - Дюбуа справді вдарив Усика нижче пояса. Це чітко видно на кадрах із різних ракурсів.
Після удару не за правилами рефері зупинив бій, а українському чемпіону знадобилося кілька хвилин, щоб продовжити бій.
Таким чином, перемога Усика над Дюбуа отримала офіційне підтвердження від усіх компетентних інстанцій.
Нагадаємо, український боксер Олександр Усик захистив 5 своїх чемпіонських поясів у бою з британцем Даніелем Дюбуа.
Також ми писали, що команда Дюбуа наполягає про "легітимність" удару у п'ятому раунді бою проти українського чемпіона.
Останні новини
Відомо про двох загиблих з корабля ВМС України, по якому РФ завдала удару: Плетенчук дав коментар
10:39"Битва" президента та прем'єра: відомо, чому Польщі не було на саміті лідерів Європи у Білому домі
10:16Армія Путіна націлилася на весь Донбас: у ЗСУ розповіли, чому не можна відступати з регіону, – FT
09:24